Böcker,  Deckare/Thriller

Älskade barn (2019)

Författare: Romy Hausmann

”Den här berättelsen börjar där andra slutar.

En nedgången stuga utan fönster ligger långt inne i skogen. Lenas och barnens liv styrs helt av barnens far. Måltider, toalettbesök och läsning följer strikta tider och övervakas med pedantisk noggrannhet. Han skyddar familjen från alla faror ”där ute” och ser till att barnen – födda och uppväxta i fångenskap – alltid har en mor som ser efter dem. En dag lyckas Lena fly – men mardrömmen fortsätter.

Tre människor befrias från en helvetisk, mångårig fångenskap. Men terrorn följer efter dem ut i friheten och stirrar dem rakt i ansiktet.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789188901248_200x_alskade-barn

Recension: Jag hade väldigt svårt att lägga ifrån mig boken när jag väl börjat. Hanna fascinerade mig från första sidan hon var med på. Förutom att historien är otroligt drivande är karaktärerna klockrena. De alla spelar sina ”roller” så bra. Det var länge sedan jag läste en thriller där jag inte lyckades lista ut hur det skulle sluta, något som var väldigt befriande. Jag vill inte avslöja några detaljer om personerna eller historien för den delen så jag lämnar det hela med ett enkelt läs! Sammanlagt får boken 5 av 5.

Recensionsexemplar från Bokförlaget NoNa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *